Адвокат - Адвокат Валентина Каменарска

 • Дата на първоначална регистрация за адвокат 4.1.1992 г. 0:00:00

  Активен или неактивен към момента: Активен

  Уеб сайт: http://vkamenarska.com

  Мобилен номер: 0898 389 888

  Адрес:

  ул. „Златовръх“ 63

  , София, общ. Столична, обл. София (столица)

  Колегия: Софийска Адвокатска Колегия

  Кратко описание

  Кантората е създадена през 1992 година от адвокат Ангел Калъчев, с над 52 години юридически опит в областта на трудовото, вещното право и приватизацията. От 2012г. кантората работи под ръководството на адвокат Валентина Каменарска, като значително разширихме спектъра на предлаганите от нас услуги, както и екипа от специалисти, с които работим съвместно.
  Понастоящем кантората е специализирана в областта на делата срещу монополистите – топлофикации, ЧЕЗ, ВИК, мобилни оператори, срещу банкови и финансови институции раздаващи т.нар. „бързи кредити”, заложни къщи, застрахователи и др., като дейността ни е насочена към грижа за обикновените хора, които всекидневно страдат от произвола на различни търговски дружества с господстващо положение на българския пазар.
  Кантората, представя изключително добри адвокати и е специализирана и в претендирането на неимуществени вреди, както и сезирането на различни комисии /КЗП, КЗЛД, КФН, КРС/ когато сте жертва на колекторски фирми, некоректни застрахователи и злоупотребяващи с личния ви живот и данни търговски дружества.
  Кантората е специализирана и по дела за вреди срещу всякакъв вид държавен произвол осъществяван от органи на МВР и прокуратура, вреди от незаконосъобразни действия на ЧСИ /частни съдебни изпълнители/, вреди в следствие на бездействията на общината, като телесни повреди и повреди върху МПС от неподдържани пътища, необезопасени ремонтни дейности и много други.
  Кантората активно се бори и срещу незаконните действия на работодатели, както и некоректни работници/служители, които не изпълняват задълженията си по закон и трудов договор. Към момента имаме редица спечелени дела, по които са изплатени обезщетения за оставане без работа, както и служителите са възстановени на работата, от която са били уволнени. Изплатени са множество трудови възнаграждения бавени месеци, а понякога и години.
  Кантората, в лицето на някои от най-добрите адвокати в София,  има огромен успех по дела за вреди от незаконно задържане в поделенията на МВР за 24 часа и отмяна на незаконосъобразните заповеди в тази връзка. През 2015г. постигнахме огромни резултати в тази област, като бяха изплащани обезщетения в размер на 2-3 хиляди лева за незаконно задържане, продължило около 1-2 часа.
  Кантората е специализирана и в изпълнителното производство, като предлагаме пълно съдействие по образуваните от вас или срещу вас изпълнителни дела, така че да получите възможно най-бързо изпълнение, когато сте кредитор, както и да не се злоупотребява с правата ви, в случай че сте длъжник. Работим с утвърдени частни съдебни изпълнители, с безупречна репутация.
  Изготвяме всякакви видове договори, споразумения и други, като стриктно съблюдаваме сто процентовата защита на вашите права и интереси и даваме пълна гаранция за положителен изход за вас, при евентуален процес в случай на неизпълнение от вашия съконтрагент.
  Кантората е специализирана по дела за делба – доброволна и съдебна, като имаме собствен екип от инженери и архитекти, с които работим съвместно.
  Сътрудничим с всички най-добри специалисти в областта на наказателното, търговското и данъчното право, като разпределяме случая ви на доказани и утвърдени имена в тези области и се ангажираме с гаранция за коректност и отговорност при вашата защита.